De monsters verenigen zich op poster 'Godzilla x Kong: The New Empire'

De monsters verenigen zich op poster 'Godzilla x Kong: The New Empire'

Het vervolg op Godzilla vs. Kong uit 2021 moet in 2024 op het grote doek te zien zijn.

Het MonsterVerse bleek na Godzilla: King of the Monsters uit 2019 bij te zijn uitgestorven. De ontvangst en opbrengst waren te mager. De opvolger Godzilla vs. Kong wist weer te overtuigen door in coronatijd financieel goed te scoren. De vijfde film verschijnt volgend jaar.

Die opvolger gaat opnieuw over de beide filmmonsters en heet Godzilla x Kong: The New Empire. Aan het roer staat Godzilla vs. Kong-regisseur Adam Wingard en er zijn rollen voor onder meer Dan Stevens, Rebecca Hall en Brian Tyree Henry.

The New Empire
In The New Empire krijgen we te zien hoe Kong en Godzilla het opnemen tegen een kolossale onontdekte dreiging verborgen in onze wereld. We krijgen meer te zien en horen over de achtergrond van de twee monsters en uiteraard Skull Island.

De opnames voor de film zitten er al even op. In november rondde Wingard deze af. Of Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Julian Dennison en Kyle Chandler terugkomen is onbekend.

Verenigde Kaiju
Godzilla x Kong: The New Empire staat gepland voor een Noord-Amerikaanse bioscooprelease op 12 april 2024. Via deze link zie je de nieuwe poster waarop de twee monsters zijn verenigd. En hieronder zie je de eerste titelvideo.



NieuwsFilm

meest populair