Trailer: John Woo is terug met keiharde actiefilm 'Silent Night' zonder dialoog

Trailer: John Woo is terug met keiharde actiefilm 'Silent Night' zonder dialoog

Joel Kinnaman grijpt kerstmis aan om een hele horde bad guys uit te roeien.

Het heeft 20 jaar geduurd, maar regisseur John Woo heeft voor het eerst sinds de geflopte Ben Affleck-thriller Paycheck een Amerikaanse film gemaakt.

Woo keert terug naar de Verenigde Staten met Silent Night, een actie-thriller met Joel Kinnaman (Suicide Squad, RoboCop). En hieronder kun je de eerste trailer checken!

Ultieme wraak
De rauwe wraakfilm gaat over een gekwelde vader genaamd Godlock (Kinnaman), die ziet hoe zijn zoontje op kerstavond omkomt bij een schietpartij tussen twee bendes.

Godlock raakt zelf ook gewond tijdens de schietpartij en verliest zijn stem. Hij zet nu alles op alles om de dood van zijn zoon te wreken.

Weinig gelul
Kinnaman wordt in de film ondersteund door acteurs als Kid Cudi, Harold Torres en Catalina Sandino Moreno. De film werd opgenomen in Mexico City en bevat geen enkele vorm van dialoog.


Woo heeft eerder laten weten dat de film muziek in plaats van taal gebruikt om op visuele wijze het verhaal te vertellen. Ook is de film voor een stuk minder geld gemaakt dan Woo's eerdere Amerikaanse producties.

Een actievolle kerst
Het script van Silent Night werd geschreven door Robert Archer Lynn. Erica Lee, Basil Iwanyk, Lori Tilkin en Christian Mercuri produceren. Silent Night draait vanaf 7 december in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair