Trailer 'Priscilla': Sofia Coppola tovert Cailee Spaeny om in de vrouw van Elvis Presley

Trailer 'Priscilla': Sofia Coppola tovert Cailee Spaeny om in de vrouw van Elvis Presley

Komt A24 weer eens met een pareltje over de vrouw van misschien wel 's werelds bekendste muzikant?

We hebben al heel wat films over Elvis Presley voorbij zien komen, maar in Priscilla staat zijn vrouw nu eens in de spotlights. Hier is nu ook de eerste trailer van opgedoken.

De film werd gemaakt door Sofia Coppola, de dochter van Francis Ford Coppola. Zij wist al eerder hoge ogen te gooien met o.a. Lost in Translation.

Verhaal
Het verhaal laat Priscilla zien wanneer ze pas 14 jaar oud is en Elvis Presley voor het eerst tegen het lijf loopt. Gedurende een tijdsspanne van twaalf jaar volgen we haar leven met 'The King'. Hun liefde uit zich in een huwelijk dat door allerlei omstandigheden tot een einde komt.

De hoofdrol is weggelegd voor het opkomende talent Cailee Spaeny. Zij wist al indruk te maken met Bad Times at the El Royale en On the Basis of Sex. Tijdens het Venice Film Festival won ze zelfs de prestigieuze Volpi Cup voor haar rol in Priscilla.

Trailer
De rol van Elvis zelf gaat naar Jacob Elordi, o.a. bekend van Euphoria. De eerste beelden van de nieuwe A24-film zijn hieronder te zien.



Deze maand zal Priscilla nog op de nodige filmfestivals uitkomen. Vanaf volgende maand zal de film te zien zijn in Amerika. Het is nog niet bekend wanneer deze in de Nederlandse bioscopen zal draaien.

NieuwsFilm

meest populair