'Harry Potter'-figurant over bikkelharde grap van Ron: "je zou er maanden last van kunnen hebben"

'Harry Potter'-figurant over bikkelharde grap van Ron: "je zou er maanden last van kunnen hebben"

Er stond een grap in het script waar menig persoon een probleem mee had.

Recentelijk kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over actrice Samantha Clinch. Zij was te zien in de Harry Potter-franchise. Tijdens de opnames spuugde Dumbledore-acteur Michael Gambon per ongeluk in haar gezicht. Nu deelt ze weer een verhaal over Rupert Grint.

Laatstgenoemde was natuurlijk in alle films te zien als Ron Weasley, terwijl Clinch in de huid kroop van Eloise Midgen. Haar personage heeft veel last van acne en moest dus ook twee jaar lang nep acne dragen.

Grapje
Tijdens een scène maakt Ron een grapje over haar slechte huid, wanneer hij zegt: "There's something about to burst out of Eloise Midgen but I don't think it's a swan..." Clinch reageerde onlangs op de vraag wat zij hiervan dacht.

Zo zegt ze tijdens een TikTok-filmpje: "Het voelde fantastisch! Het was grappig, want normaal gesproken zou ik maar een minuutje te zien zijn in de franchise maar toen kreeg ik echt een grotere rol. Ik was zelfs in de trailer te zien!"

Mazzel
Clinch prijst zichzelf dan ook gelukkig: "Het was een geweldige ervaring. Ik werd uitgekozen om dit iconische personage te mogen spelen en mocht alle castleden ontmoeten. Ik had zelfs mijn eigen make-upartiest".



"Het was voor mij een droom die uitkwam. Ik werd een actrice en mocht meespelen in een van de grootste franchises ter wereld". Toch was het niet altijd alleen maar leuk. Zo vervolgt Clinch: "Soms was het helaas ook iets minder..."

Lastig
"Toen ik werd gecast als Eloise, waren er ongeveer 50 à 80 mensen aanwezig op de set. Iedereen die aanwezig was, wist dat de acne nep was, maar toen de opnames vervolgd werden in de Leavesden Studios, waar echt duizenden kinderen waren, was bijna niemand hiervan op de hoogte".

@samanthaclinch Replying to @Sultan Jalebithe good the bad and how to stay kind.#eloisemidgen #gobletoffire #ronweasley #skinjourney #acne #prosthetics #prostheticmakeup #harrypotter #harrypottertiktok #harrypottertok #fyp #bullyingawareness ? original sound - Samantha Clinch


"Laat ik jullie vertellen, sommige kinderen zijn zo gemeen. Ik hoorde kinderen over mij fluisteren, praten en grapjes maken. Het ergste is, ik moest twee jaar rondlopen met deze nep-acne op mijn gezicht en door dit te dragen kreeg ik zelfs echte acne en behoorlijk veel".

NieuwsFilm

meest populair