Zwemmend tienermeisje aas voor monster in de horrorfilm 'Night Swim' van de makers van 'MEGAN'

Zwemmend tienermeisje aas voor monster in de horrorfilm 'Night Swim' van de makers van 'MEGAN'

Goed nieuws voor de horrorfans onder ons: Blumhouse komt weer met een veelbelovend concept.

Sommige mensen vinden het eng om alleen in een zwembad te liggen, al helemaal wanneer je 's nachts het water in gaat. Na het zien van de trailer van Night Swim wil je waarschijnlijk al helemaal niet meer zwemmen...

Deze horrorfilm komt van de bekende en geliefde studio Blumhouse. Zij wisten nog niet zo heel lang geleden hoge ogen te gooien met M3GAN. Night Swim is gebaseerd op de gelijknamige korte film van Bryce McGuire, die nu ook weer de regie voor zijn rekening neemt.

Gevaar
Het verhaal wordt beschreven als een bovennatuurlijke thriller. Het gaat over een "verborgen bron van kwaad", die zich bevindt in het zwembad in de achtertuin van een familie die er net pas is komen wonen.

De vader van het gezin, Ray Waller (gespeeld door Wyatt Russell, o.a. bekend 22 Jump Street) is een succesvolle baseball-speler, maar wanneer hij ziek wordt moet hij noodgedwongen stoppen met sporten.

Trailer
Samen met zijn vrouw Eve (Kerry Condon van The Banshees of Inisherin) en hun twee kinderen, Izzy en Elliot, besluiten ze te verhuizen. Ray laat zijn oog vallen op een huis met een zwembad, dat hem niet alleen kan helpen om te trainen maar ook leuk is voor de kinderen. Althans, dat denkt hij...



In de beelden zien we dat zijn dochter het water in gaat, maar het lijkt erop dat ze niet alleen is. Night Swim zal in januari 2024 te zien zijn. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de eerste griezelige trailer.

NieuwsFilm

meest populair