Marvel-Regisseur vindt dat 'Barbie' de Oscar voor beste film verdient

Marvel-Regisseur vindt dat 'Barbie' de Oscar voor beste film verdient

Scott Derrickson, regisseur van 'Doctor Strange', is groot van fan van 'Barbie'

Barbie is de populairste film van 2023 en heeft dan ook een hoop fans. Één van deze fans is Marvel-regisseur Scott Derrickson, de film over het populaire speelgoed is dan ook zijn favoriete film van dit jaar.

Barbie heeft de harten veroverd van filmfans wereldwijd, met een opbrengst van $1,4 miljard is het de best verdienende film van het jaar. Er wordt dan ook al druk gespeculeerd over de Oscar-kansen van de film met Margot Robbie en Ryan Gosling in de hoofdrollen. Regisseur Scott Derrickson (Doctor Strange, The Black Phone) is overtuigd dat de film de Oscar voor beste film verdient.

"Een geweldige film op elk niveau"
In een interview met The Playlist noemt Derrickson Barbie een briljante film. "Ik denk dat Barbie de beste film is die ik dit jaar heb gezien," vertelt de regisseur. "Barbie is een geweldig voorbeeld van een film die een bestaand intellectueel eigendom op een briljante manier behandelt."

"Het is een geweldige film op elk niveau", vervolgt Derrickson. "Ik denk dat de film de Oscar voor beste film verdient. De film is zo slim geschreven en zit geweldig in elkaar. Het acteerwerk is super, de beelden zijn kunstzinnig en de film heeft zo veel stijl, het is een prachtige film."

Oscar Campagne
Vorige maand liet Warner Bros. weten een grote campagne te starten om Barbie genomineerd te krijgen voor de Oscars.



Barbie land
In Barbie leven Barbie en Ken een kleurrijk en perfect leven in Barbie Land, maar dit leven wordt bruut verstoord wanneer Barbie geconfronteerd wordt met de gevaren van de echte wereld.

Naast Robbie en Gosling zijn ook America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera, Isa Rae en Will Ferrell in de film te zien. Barbie draait nog steeds in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair