Arnold Schwarzenegger had vreemde gewoonte als hij in de spiegel naar zichzelf keek

Arnold Schwarzenegger had vreemde gewoonte als hij in de spiegel naar zichzelf keek

Arnold Schwarzenegger heeft twijfels over ouder worden en zijn veranderende lichaam, maar behoudt zijn jeugdig enthousiasme.

Arnold Schwarzenegger is eerlijk over ouder worden. De 76-jarige ex-bodybuilder haalde de ene belangrijke titel na de andere binnen. Jaren en jaren stond hij aan de top en werd zijn lijf bejubeld, ook in de filmindustrie. Maar nu heeft hij momenten van twijfel.

In een interview met Howard Stern vertelde de 76-jarige: "Ik kijk elke dag in de spiegel en zeg dan: 'Ja, je bent waardeloos. Kijk naar dit lichaam. Kijk naar die slappe spieren die ooit groot en sterk waren. Nu hangt alles'."

Vreemd verschil met toen
Hij lichtte zijn vreemde gewoonte toe: "Vijftig jaar later ziet het er ineens anders uit. Ik had me dit niet bedacht toen ik 30 of 40 was. Wat gebeurt er in godsnaam? Ik weet dat ik er beter uitzie dan doorsnee, sommigen zijn nooit topfit geweest, maar het is niets aan."

De acteur uit Terminator en FUBAR zei wel nog steeds jeugdig enthousiasme te hebben. Die blijdschap blijft. Ook weet hij dat sigaren slecht voor hem zijn, maar hij maakt dat goed door gezond te eten en te bewegen.

Meer over ouder worden
Meer staat hier in het artikel van Lad Bible. In de onderstaande YouTube-video van The Howard Stern Show staat een deel van het interview.



NieuwsFilm

meest populair