Eindelijk: de eerste trailer van A24-film 'The Iron Claw' met megagespierde Zac Efron

Eindelijk: de eerste trailer van A24-film 'The Iron Claw' met megagespierde Zac Efron

De acteur kruipt in de huid van een worstellegende en doet dat zeer overtuigend.

Zac Efron brak door met High School Musical, maar de laatste jaren probeert de acteur steeds meer voor indrukwekkende en zelfs waargebeurde verhalen te gaan. Nu is het weer raak en worden we getrakteerd op de eerste trailer van The Iron Claw.

Efron wist hoge ogen te gooien in The Greatest Showman en kroop voor Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile zelfs in de huid van Ted Bundy. In The Iron Claw speelt hij weer de ultra gespierde Kevin Von Erich.

Verhaal
De film werd gemaakt door Sean Durkin, o.a. bekend van de sterk onthaalde The Nest. Hij schreef tevens het script, dat gaat over de familie Von Erich, een dynastie van professionele worstelaars die geschiedenis schreven aan het begin van de jaren '80.

Jeremy Allen White, die een van de Von Erich broers speelt, kwam maar liefst bijna 20 kilo aan voor zijn rol. Dit is volgens de acteur nog niets vergeleken met Efron's tranformatie. Zo zegt White: "Zac is echt een maniak".

Lichaam
"Hij is enorm gefocust en heeft zich altijd aan de training en voeding gehouden. Zijn fysieke transformatie is echt ongekend, maar hij ziet er dan ook echt geweldig uit voor de film". De echte Kevin Von Erich, vandaag de dag 66, is het hier mee eens.



Zo zegt laatstgenoemde: "Ik heb de eerste beelden al gezien. Hij ziet er fantastisch uit, beter dan dat ik er ooit uitzag! Ik denk dat het geweldig gaat worden!".

Trailer
Oordeel zelf maar met de onderstaande trailer, maar let wel op. Ondanks het feit dat deze er mooi uitziet vinden sommigen dat deze erg lang is en al best veel laat zien. Als je je dus wil laten verassen kan je beter maar misschien wachten op de film zelf.



Naast Efron en White zijn er andere belangrijke rollen weggelegd voor Lily James (Baby Driver), Harris Dickinson (Triangle of Sadness) en Holt McCallany (Mindhunter). De film komt in december uit in Amerika. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair