Eva Mendes gaf zich met deze pikante filmscène bijna compleet prijs

Eva Mendes gaf zich met deze pikante filmscène bijna compleet prijs

De bekende actrice uit onder meer The Other Guys en The Place Beyond The Pines.

Als je The Wolf of Wall Street hebt gezien, dan weet je nog wel de specifieke scène waarmee Margot Robbie je nog stiller kreeg dan je al moet zijn tijdens het kijken van een film. Zo heeft actrice Eva Mendes ook een aantal van die rollen.

Je kent Mendes onder meer van haar opvallende rollen in onder meer Training Day, Stuck on You, The Spirit en We Own the Night. De fans van de actrice kunnen zich met name een scène uit de film The Women herinneren.

The Women
De film The Women komt uit 2008 en Mendes speelde in de film het personage Crystal Allen. Dit personage gebruikt in de film haar uiterlijk om te krijgen wat ze wil. De film draait vooral om de vraag of een bepaalde man vreemd is gegaan met haar.

De komedie met ook Meg Ryan, Annette Bening, Debra Messing, Jada Pinkett Smith en Carrie Fisher was in 2008 een klein succesje doordat het $16 miljoen kostende The Women zo'n $50 miljoen ophaalde aan de wereldwijde box office. De ontvangst was een drama.

13 procent
Ondanks de opvallende rol van Mendes staat de film van regisseur Diane English op slechts 13 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. De publieksscore komt iets hoger uit: 37 procent. Hieronder de trailer voor de film.


FilmTotaal-recensent Hedwig van Driel zag de film ook en durfde de film een mogelijk historische nul sterren te geven en schreef: "Zelfs voor chickflickliefhebbers geldt: doe het jezelf niet aan." Wil je de volledige film graag zien, dan vind je vast nog wel een Dvd'tje op Marktplaats of Bol.com.

De bewuste scène
Wil je een foto of de scène van Mendes in opvallend zwart ondergoed graag even zien, dan vind je hier een foto op Instagram en hier een clip op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair