Netflix komt met de trailer voor de Nederlandse thriller 'Crypto Boy'

Netflix komt met de trailer voor de Nederlandse thriller 'Crypto Boy'

Deze interessante productie van eigen bodem is gemaakt door regisseur Shady El-Hamus.

Netflix heeft de eerste bewegende beelden vrijgegeven van Crypto Boy: een thriller van Nederlandse bodem die draait om, zoals de titel al prijsgeeft, cryptocurrency. Deze ogen veelbelovend.

Crypto Boy is een film van regisseur Shady El-Hamus. Eerder was hij verantwoordelijk voor onder meer De Libi (2019) en Forever Rich (2021).

Het verhaal
El-Hamus' nieuwe film draait om Amir (Shahine El-Hamus). Hij werkt als bezorger voor het restaurant van zijn vader Omar (Sabri Saad El-Hamus). De zaken staan er niet bepaald goed voor. Vader en zoon verschillen van elkaar van mening op heel veel gebieden. Zeker over de manier van zaken doen.

Wanneer Amir per toeval terechtkomt bij een presentatie van een charismatische crypto-ondernemer, is hij direct verkocht. Hij valt voor het snelle geld en verliest zichzelf helemaal in een crypto-startup. Dit met alle gevolgen van dien.

Trailer
Netflix heeft deze week de eerste trailer uitgebracht voor Crypto Boy. Deze beelden zien er veelbelovend uit. Kijkers die van een goede thriller houden zouden de film dan ook absoluut moeten kijken.


De streamingdienst heeft aangekondigd dat dat vanaf 19 oktober kan. Een melding ontvangen op deze dag? Dat kun je hier regelen.

NieuwsFilm

meest populair