Flink stevige actiefilm knalt de Netflix Top 10 binnen

Flink stevige actiefilm knalt de Netflix Top 10 binnen

Rico Verhoeven en Frank Grillo stelen de show in de film Black Lotus.

Met een opbrengst van zo'n 650.000 euro was de actiefilm Black Lotus een bescheiden succes in de Nederlandse bioscopen. De film is vooral bedoeld om een podium te geven aan de Nederlandse kickboxer Rico Verhoeven. Black Lotus staat nu op plek vier in de Netflix Top 10.

Black Lotus komt van regisseur Todor Chapkanov, bekend van onder meer Undisputed 4 uit 2016. Netflix omschrijft Black Lotus met woorden als "explosief" en "meeslepend" en naast Verhoeven zie je ook Frank Grillo, Rona-Lee Shim'on en Kevin Janssens.

Zwak ontvangen
De actiefilm was geen hoogstandje. Op de IMDb zien we een 4,2/10 en op Moviemeter staat de score op een 2,0/5. FilmTotaal-recensent Aram Isaac zag de film in de bioscoop, gaf twee sterren en concludeerde:

"Black Lotus laat verrassend veel populaire locaties in Amsterdam zien. Hoewel de climax overduidelijk op een rustig tijdstip is gefilmd, ziet het er bijzonder gelikt en cinematisch uit. Alle actie aan het einde is leeg geknokt, maar de kwaliteiten van de kickbokskampioen komen goed tot uiting in een aantal onderhoudende, zij het overdreven vechtpartijen. De film mag dan een valse start zijn voor Verhoeven, een carrière als actiester zit er wel in voor de topsporter. Hij moet alleen nog de juiste rollen vinden."

Nu op Netflix
Wil je Black Lotus graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een gekwelde ex-commando moet zijn gevechtsvaardigheden weer uit de kast halen om het op te nemen tegen de wrede misdaadbaas die de dochter van zijn beste vriend heeft ontvoerd.

NieuwsFilm

meest populair