Schaars geklede tiener krijgt onverwacht bezoek in eerste beelden 'The Strangers: Chapter 1'

Schaars geklede tiener krijgt onverwacht bezoek in eerste beelden 'The Strangers: Chapter 1'

Het eerste deel van de trilogie en dit ziet er wel veelbelovend uit.

We hebben eigenlijk nog niet bijzonder veel over de nieuwe horrorfilm The Strangers: Chapter 1 gehoord, maar daar komt nu verandering in. Er is namelijk een eerste griezelige clip van opgedoken op internet. Deze is hieronder te zien.

Het zou best wel kunnen dat de titel je bekend voorkomt. The Strangers: Chapter 1 is namelijk gebaseerd op The Strangers uit 2008. In deze film, die werd gemaakt door Bryan Bertino, verblijft een jong stel in een afgelegen vakantiehuisje.

Minder leuk
Een gezellig en romantisch uitje wordt het echter allesbehalve, aangezien ze op vreselijke wijze worden geterroriseerd door onbekende, gemaskerde figuren. In The Strangers: Chapter 1 is dat niet anders.

Deze keer is de regie weggelegd voor Renny Harlin, o.a. bekend van Die Hard 2 en Deep Blue Sea. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Madelaine Petsch (Riverdale), Gabriel Besso (Super 8) en Rachel Shenton (All Creatures Great and Small).

Opnames
Harlin vertelde al eerder in een interview dat hij een groot fan is van de originele film. Toch was het geen makkelijke taak. Hij heeft er namelijk een trilogie van gemaakt maar moest dit allemaal in een keer opnemen. Dit vergde veel van zijn crew en cast.

De eerste clip ziet er wel al goed uit. Oordeel zelf maar met de onderstaande beelden.



NieuwsFilm

meest populair