Netflix komt weer met iets nieuws: binnenkort kun je naar een echte Netflix Store

Netflix komt weer met iets nieuws: binnenkort kun je naar een echte Netflix Store

Een 'Stranger Things'-trui kopen, een 'Suicide Squad'-spel spelen, het wordt allemaal mogelijk.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Netflix. Zij zijn gestopt met de DVD verhuurdienst waarmee ze groot werden. Nu komen ze wel weer met een ander initiatief, namelijk Netflix Stores.

Netflix is de meest populaire streaminggigant en dit willen ze blijven ook. Zo voegen ze elke maand weer de nodige films en series toe, maar deze keer gooien ze het over een hele andere boeg. Netflix gaat nu namelijk winkels openen, maar wat houdt dit precies in?

Concept
De Vice President of Consumer Products, Josh Simon, liet zich over de plannen uit. In 2025 zullen de eerste twee winkels, die Netflix House zullen heten, in Amerika openen. Het is nog niet bekend over welke steden het hier gaat.

Wel weten we wat in deze winkels gedaan kan worden. Je zal er kunnen winkelen, eten en zelfs spelletjes spelen en meedoen aan activiteiten. Zo wordt er zelf gesproken van een soort van Squid Game 'hindernisbaan'.

Idee
Het zal wel allemaal te maken hebben met Netflix films en series. Zo kan je de kleding van je favoriete personages kopen of in het restaurant gaan voor gerechten die voorkomen in Netflix projecten.



Zo zegt Simon: "Onze fans vinden het geweldig om helemaal op te gaan in onze films en series. Dit is echt het 'next level'!" Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair