Marvel Studios onthult trailer voor 'Werewolf by Night in Color'

Marvel Studios onthult trailer voor 'Werewolf by Night in Color'

Speciaal voor Halloween brengt Marvel Studios nu een gekleurde versie uit van de goed ontvangen film.

2023 is alweer bijna afgelopen, maar toch komen er nog een paar mooie Marvel Studios-projecten uit in de resterende 2,5 maand.

Zo komen er nog vier nieuwe afleveringen van Loki seizoen 2 uit, verschijnt in november de epische film The Marvels én krijgen we een speciale versie van Werewolf by Night... in kleur!

Net iets anders
De 'Special Presentation' van de Oscarwinnende componist Michael Giacchino, die zijn regiedebuut maakte met de film, verscheen vorig jaar in zwart-wit op Disney+.

Maar nu is er dus de ingekleurde versie, waarvan je hieronder de trailer kunt bekijken:



Rood bloed
Marvel verklaarde het volgende over de nieuwe versie:

"Over één week verschijnt Werewolf by Night in Color op Disney+. Deze versie wordt nóg enger en gruwelijker dan de versie van vorig jaar."

Monnikenwerk
Giacchino zei het volgende over de toegevoegde waarde van een gekleurde versie:

"Je denkt bij elk shot aan: waar willen we hier de nadruk op leggen? Je kunt elke kleur mooier maken, maar dat is niet het antwoord. Wij pikken er bepaalde kleuren uit, en dat hebben we scène voor scène gedaan.

Het is dus niet zo dat we er een simpele filter overheen hebben gelegd. We hebben veel tijd besteed in een donkere ruimte van Disney om elk shot te analyseren en bepaalde kleuren te accentueren."

Werewolf by Night in Color is vanaf 20 oktober te streamen via Disney+.



NieuwsFilm

meest populair