Marvel Studios was compleet overrompeld toen de wereld 'Ant-Man and The Wasp: Quantumania' compleet afbrandde

Marvel Studios was compleet overrompeld toen de wereld 'Ant-Man and The Wasp: Quantumania' compleet afbrandde

Marvel Studios vertrouwde misschien iets teveel op zichzelf en nu wordt een deel van de plannen aangepast.

In 2021 waren de eerste scheurtjes in het Marvel Cinematic Universe al te zien na de release van Eternals. Een jaar later was er ook wat gemor over met name Thor: Love and Thunder en de serie She-Hulk: Attorney at Law. Dit jaar is er nog meer kritiek.

De eerste film van Marvel Studios in 2023 was Ant-Man and The Wasp: Quantumania en met een Tomatometer-score van 48 procent op Rotten Tomatoes was de ontvangst mager. Na het succes van Guardians of the Galaxy Vol. 3 volgde het zwak ontvangen Secret Invasion op Disney+.

Overrompeld
Recent verscheen MCU: The Reign of Marvel Studios-schrijver Joanna Robinson bij de podcast The Watch. Ze wist te vertellen hoe de reacties binnen Marvel Studios waren op de zwakke ontvangst van Ant-Man and The Wasp: Quantumania:

"Marvel Studios is zich bewust van wat er met hun merk gebeurt. Na met mensen te hebben gesproken, begreep ik dat Quantumania als een grote schok kwam. Ik ben er zeker van dat Secret Invasion hen nog meer heeft geschokt, maar de ontvangst van Quantumania heeft ze heel erg laten schrikken omdat ze het gevoel hadden dat ze iets goeds hadden. Intern dachten ze: 'Dit zal iedereen geweldig vinden'."

Toekomst
Marvel Studios onthulde onlangs dat de plannen voor de series op Disney+ heroverwogen gaan worden. Zo gaat Daredevil: Born Again terug naar de tekentafel, ondanks dat al de helft is opgenomen.


De filmplannen zouden niet onder druk staan. Marvel Studios heeft met films als Deadpool 3, Captain America: Brave New World, Blade, Fantastic Four en twee Avengers-films interessante films aangekondigd. De volgende film die verschijnt is The Marvels, gepland voor het begin van de volgende maand.

NieuwsFilm

meest populair