Eindelijk: Er komt officieel een vervolg op 'Kingsman: The Golden Circle'

Eindelijk: Er komt officieel een vervolg op 'Kingsman: The Golden Circle'

Na twee ietwat teleurstellende delen komt het toch nog van een knallend eindslot!

De Kingsman-franchise is behoorlijk geliefd. Het eerste deel, Kingsman: The Secret Service, kwam alweer bijna 10 jaar geleden uit. Dit was een groot succes en in 2017 volgde dan ook de sequel, genaamd Kingsman: The Golden Circle. Nu is de kogel door de kerk: er komt ook een derde deel!

In principe is er al een derde Kingsman-film geweest, al stak deze toch iets anders in elkaar. Het gaat hier om de prequel, die in 2021 uitkwam, namelijk The King's Man. Zoals deze titel het al aangeeft ging dit avontuur over geheel nieuwe personages, maar nu keert Eggsy toch terug.

Vergelijking
Eggsy werd in de eerste twee films gespeeld door Taron Egerton, eveneens bekend van Rocketman en Eddie the Eagle. Het was lange tijd onduidelijk of hij terug zou keren, voornamelijk vanwege de teleurstellende cijfers van The King's Man.

Ook The Golden Circle scoorde minder goed dan het origineel. Toch hoopten vele fans dat Egerton toch nog eens zou terugkeren en dat is nu een zekerheid. Regisseur Matthew Vaughn is eveneens weer van de partij en liet zich erover uit.

Wat te verwachten
Zo zegt de filmmaker tijdens de Comic Con in New York: "Ik heb goed nieuws. Niet alleen komt er een 'Kick-Ass'-reboot aan, we gaan ook aan de slag met Kingsman 3!". Heel veel meer zei hij niet over Kingsman, maar wel had hij het nodige te vertellen over de Kick-Ass-reboot. Daarover lees je meer hier.



Het derde deel, dat vooralsnog de titel Kingsman: The Blue Blood heeft, is hoogstwaarschijnlijk de laatste film met Egerton. De hoofdrolspeler liet eerder dit jaar nog weten dat hij maar wat graag wilde terugkeren om er een goed einde aan te breien. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair