Er komt een nieuwe 'Kick-Ass' die heel anders is dan de vorige films

Er komt een nieuwe 'Kick-Ass' die heel anders is dan de vorige films

Na de twee Kick-Ass-films uit 2010 en 2013 is het tijd voor een moderne verfilming.

In 2010 verscheen van regisseur Matthew Vaughn, op dat moment bekend van Stardust en Layer Cake, de stripboekverfilming Kick-Ass. De stevige actiekomedie werd een groot succes en in 2013 verscheen het mindere vervolg.

Al jaren wordt er gesproken over een vervolg, spin-offs en een tv-serie, maar geen van die plannen kwam van de grond. Nu komt Vaughn met het bericht dat er een reboot komt.

Kick-Ass
Vaughn meldde tijdens New York Comic Con dat hij in 2024 de nieuwe Kick-Ass wil opnemen. Hij wil met de film opnieuw een andere blik geven op het genre superheldenfilms. Net als de eerste film moet de reboot de perceptie van het publiek veranderen.

"Volgend jaar maken we een herstart met Kick-Ass," aldus Vaughn. "Kick-Ass heeft de perceptie van mensen over wat een superheldenfilm op dat moment was, enigszins veranderd. Wij gaan dat opnieuw doen."

Terugkerende personages
Vaughn vervolgde: "Geen van de personages uit de andere Kick-Ass films keert terug. We willen ze graag terughalen na de reboot, maar de reboot gaat een lijn volgen waar ik echt niet over wil praten. Maar het wordt leuk."


De eerste Kick-Ass (te zien op Viaplay), met rollen van Aaron Johnson, Christopher Mintz-Plasse, Chloë Grace Moretz, Mark Strong en Nicolas Cage, noteerde na een sterke ontvangst bijna $100 miljoen wereldwijd. Het vervolg met Jim Carrey werd zwakker ontvangen en kwam tot ruim $60 miljoen.

NieuwsFilm

meest populair