Emma Watson genoot van deze gruwelijke scène in 'Harry Potter'

Emma Watson genoot van deze gruwelijke scène in 'Harry Potter'

Sterker nog, de actrice kwam zelf met het idee, samen met Helena Bonham Carter.

De laatste tijd komen er wel vaker Harry Potter gerelateerde artikelen langs op FilmTotaal over Emma Watson. De actrice had namelijk niet genoten van haar kusscène met Rupert Grint en ook zou ze deze scène nu nooit opnieuw willen opnemen. Wel heeft ze genoten van de volgende gruwelijke scène.

Watson kruipt natuurlijk in de franchise in de huid van de geliefde Hermione Granger, de getalenteerde heks en een van Harry's beste vrienden. Een van de ergste dingen die Hermione overkomt in de franchise is wanneer zij gemarteld wordt door Bellatrix Lestrange (Helena Bonham Carter).

Gruwelijk
Het gaat hier om de scène wanneer Lestrange Hermione martelt en op haar arm het woord 'Mudblood' krast. Dit stond oorspronkelijk niet in het script, maar de twee actrices kwamen met dit idee. Zij vonden het goed passen en dachten dat de donkere scène goed in het verhaal zou passen.

Hermione schreeuwt het tijdens deze scène uit van de pijn. De twee actrices zetten deze scène zo overtuigend neer dat de andere aanwezige cast en crewleden zich behoorlijk ongemakkelijk voelden tijdens de opnames. Hier is Watson zelf juist trots op.

Reactie
Zo zegt de actrice: "Het was niet makkelijk voor het team om dit aan te zien, maar daar was ik juist wel blij mee. Dat toont aan dat we voor het gewenste resultaat zijn gegaan". Bekijk het moment in kwestie nogmaals hieronder.



De oorspronkelijke scène duurde zelfs nog langer. Zo gaat Watson verder: "Ik deed een opname waarin de camera zeker twee minuten draait. Ik schreeuw dan de hele tijd. Ik heb die opname gezien en vond hem zelf erg goed, maar ik kan begrijpen dat je me niet twee minuten lang wil horen schreeuwen in de film".

NieuwsFilm

meest populair