Brie Larson miste vanwege deze bijzondere reden de hoofdrol in flinke 'Terminator'-flop

Brie Larson miste vanwege deze bijzondere reden de hoofdrol in flinke 'Terminator'-flop

De actrice werd niet uitgekozen omdat ze geen zogenaamd geen wapen kon vasthouden.

Brie Larson is al enkele jaren een grote naam in Hollywood. Dit heeft ze voornamelijk te danken aan Room. Sindsdien heeft ze de rollen voor het oprapen. Wist je dat ze bijna ook in de onderstaande blockbuster te zien zou zijn geweest?

Room kwam uit in 2015 en hier won de actrice zelfs een Oscar voor. Dat jaar had ze ook kunnen meespelen in Terminator: Genisys, maar dit ging niet door.

Auditie
Larson deed namelijk auditie voor de iconische rol van Sarah Connor. Uiteindelijk ging deze rol naar Emilia Clarke, voornamelijk bekend van Game of Thrones. De reden waarom Larson werd afgewezen is wel behoorlijk vreemd.

Zo zei Larson zelf: "Ik deed de auditie. Enkele dagen later kom ik erachter dat ik niet was uitgekozen, maar ik kreeg geen enkele feedback. Ik begreep niet waarom, want ik had het gevoel dat ik het echt goed had gedaan".

De reden
Larson vervolgt: "Vele maanden later belt mijn manager me op en zegt: 'Ik ben eindelijk achter de reden gekomen. Blijkbaar is het omdat je niet wist hoe je een pistool moest vasthouden...'" Larson moet hierbij lachen, want tijdens de auditie hoefde ze geen enkel wapen te hanteren.



De actrice zelf kan er nu wel om lachen: "Ik bedoel, ik zie het meer als een compliment dat ze zeggen dat ik niet met wapens om kan gaan. Ik vind het wel grappig dat ze denken: 'Ze weet niet hoe ze een wapen moet vasthouden, dus zij wordt het niet'. Het is een vreemde redenering".

Flop
Zonde vindt Larson het niet. Uiteindelijk flopte Terminator: Genisys ook gigantisch, dus het lijkt erop dat Larson het laatst lacht.



NieuwsFilm

meest populair