Pakkende filmposter voor de horrordrieluik 'The Strangers Trilogy': alle films in 2024

Pakkende filmposter voor de horrordrieluik 'The Strangers Trilogy': alle films in 2024

De horrorfranchise wordt volgend jaar uitgebreid met maar liefst 3 films

Het duurde maar liefst tien jaar voordat de horrorfilm The Strangers uit 2008 een vervolg kreeg. Na de komst van The Strangers: Prey at Night wordt de franchise nog verder uitgebreid. Er staan maar liefst drie gloednieuwe films op de planning.

In 2024 krijgt de horrorfranchise er maar liefst drie nieuwe films bij. Deze aankomende trilogie heeft al een eerste poster gekregen.

Niet één, niet twee, maar drie films
De drie films vormen allemaal een eigen hoofdstuk van de trilogie. Regisseur van de trilogie Renny Harlin laat in een interview weten groot fan te zijn van de originele The Strangers. De trilogie zal volgens hem dan ook genoeg verwijzingen hebben naar het origineel.

De reden dat Harlin heeft gekozen om drie films te maken, is dat hij bij het kijken van het origineel met onbeantwoorde vragen achterbleef. "We maakten een tweede en derde film om de beweegredenen te ontdekken. Ikzelf, en ik denk meer mensen die van de originele film houden, hadden nog vragen zoals 'Waarom is dit gebeurd?' en 'Wie zijn deze mensen?' en 'Waar komen ze vandaan?'" aldus Harlin.

Chapter 1
De eerste film van de trilogie zal gaan over een jonge vrouw, gespeeld door Madelaine Petsch, die een nieuw leven wil opbouwen met haar verloofde. Tijdens een overnachting in een afgelegen vakantiehuis, worden ze slachtoffer van een mysterieuze, gemaskerde groep die het stel zonder reden besluit aan te vallen.



Wanneer de trilogie precies uitkomt, is momenteel nog niet bekend. De release van de drie films staat in ieder geval gepland voor 2024. Bekijk alvast de nieuwe poster hierboven.

NieuwsFilm

meest populair