'Deadpool 3': Regisseur Shawn Levy deelt slecht nieuws over de Marvel-film

'Deadpool 3': Regisseur Shawn Levy deelt slecht nieuws over de Marvel-film

Shawn Levy weet niet zeker of de film wel op tijd af is.

Met Deadpool 3 worden de personages van de Marvel-films van Fox officieel onderdeel van het Marvel Cinematic Universe. Het is de bedoeling dat de film in mei 2024 uitkomt. Maar regisseur Shawn Levy (Free Guy) heeft mogelijk slecht nieuws voor fans die zitten te wachten op de film.

In een interview met The Wrap vertelt de regisseur meer over de onzekerheid rond de verschijningsdatum van de film. De helft van de film is gedraaid maar de opnamen liggen al maanden stil door de stakingen in Hollywood. Hoewel Levy druk bezig is met het monteren van de scènes die al gefilmd zijn, durft hij niet te zeggen of de film wel afgerond is voor mei 2024.

"We willen weer aan het werk"
"Wist ik het maar, ik weet niet eens of onze releasedatum nog wel officieel is", vertelt Levy. "We staan gepland voor een release op 3 mei, maar die datum staat onder druk. De lange vertraging in de productie zou kunnen betekenen dat we de film niet op tijd kunnen leveren."

"We hebben de helft van de film al opgenomen, en de helft van de film is gemonteerd. We zitten nu te wachten om weer aan het werk te kunnen en de film af te ronden. De crew, de acteurs en ik wachten op een eerlijke deal zodat de acteurs weer aan het werk kunnen en we verder kunnen met onze film."

Opnamen gestaakt
Door de stakingen in Hollywood liggen bijna alle film- en tv-producties al maanden stil. Ook van andere Marvel-producties zoals Thunderbolts, Blade en Wonder Man zijn de opnamen gestaakt. De opnamen kunnen pas worden voortgezet wanneer de acteurs een deal sluiten met de producenten en de staking tot een einde komt.



Deadpool 3 verenigt Ryan Reynolds' Deadpool met Hugh Jackman's Wolverine. In Deadpool 3 worden de X-Men-films van Fox gekoppeld aan het MCU.

Welke Fox-personages verschijnen in Deadpool 3?
De geruchtenmachine draait al maanden overuren, fans speculeren er op los welke personages van de Fox-films te zien zullen zijn in Deadpool 3. We weten al dat Jennifer Garner zal verschijnen als Elektra, een personage dat ze eerder speelde in Daredevil en in haar solo-film Elektra.

Bekijk de afbeelding
Maar wie maakt nog meer zijn of haar herintrede, zien we Patrick Stewart en Ian McKellen terug als Professor X en Magneto? Speelt Famke Janssen wederom Jean Grey? Keert Ben Affleck terug als Daredevil en zien we Channing Tatum voor het eerst als Gambit, een rol die nooit mocht spelen? Fans hebben in ieder geval hoge verwachtingen.

NieuwsFilm

meest populair