Dit is hét meest gepauzeerde moment in 'Man of Steel'

Dit is hét meest gepauzeerde moment in 'Man of Steel'

Is dit dan de echte reden waarom Bruce Wayne zo boos was op Superman?

Er zijn behoorlijk wat films waarin hele gave details zitten verwerkt. Soms vallen deze zo goed als niet op, waardoor het best handig is om de afstandsbediening in de hand te hebben om de film snel te pauzeren op zulke momenten. Er zit ook zo'n moment in de 2013 blockbuster Man of Steel.

Man of Steel was een van de eerste grote blockbusters van de superheldenstudio DC. Hier vinden nu de nodige veranderingen plaats, sinds James Gunn de boel overnam. De Guardians of the Galaxy-regisseur heeft het er nu voor het zeggen, waardoor we afscheid nemen van de nodige grote namen.

Zonde
Zo vinden de nodige fans het jammer dat we Henry Cavill niet meer zullen zien als Superman. De spierbundel wordt namelijk vervangen door David Corsenwet. Heel wat filmfanaten hadden Cavill graag terug zien keren, om het bijvoorbeeld op te nemen tegen Dwayne Johnsons Black Adam.

Gelukkig hebben we Cavill wel op de vuist zien gaan met Ben Afflecks Batman. Toen Man of Steel verscheen, hoopten veel mensen dat Superman Batman zou treffen. Dit was toen deze blockbuster uitkwam nog niet bevestigd, maar er zat wel een gaaf detail in dat liet zien dat de twee zich in hetzelfde wereld/universum bevonden.

Goed opletten
De grote schurk in Man of Steel is Zod, gespeeld door Michael Shannon, die Superman het leven lastig maakt. Op een gegeven moment gaan de twee op de vuist en vernielen ze alles wat ze op hun pad tegenkomen.



De twee knokken zelfs in de ruimte. Op dit moment gooit Superman Zod richting een satelliet. Laatstgenoemde grijpt zich hieraan vast, maar als je goed oplet zie je duidelijk het logo 'Wayne Enterprises' staan.

Gaaf
DC-fans waren meteen door het dolle heen, aangezien dit aan leek te duiden dat de twee superhelden elkaar vroeg of laat wel zouden tegenkomen. Drie jaar later, in 2016, was het eindelijk zo ver. In Batman v Superman: Dawn of Justice knokken de twee superhelden met elkaar.

Bekijk de satellietscène hieronder terug



NieuwsFilm

meest populair