3 verstopte film-parels op Disney+

3 verstopte film-parels op Disney+

Alles van het Huis van de Muis: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

X-Men: Days of Future Past (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bryan Singer | Cast: Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, e.a. | Kijk direct
In een alternatieve toekomst vermoorden Magneto's volgelingen een belangrijke senator. Daardoor wordt de jacht op mutanten geopend met Sentinels: robots die alles en iedereen in hun weg vernietigen. De X-Men bedenken het plan om Wolverine terug in de tijd te sturen om de allesvernietigende oorlog te stoppen voordat deze kan beginnen. Daarvoor moeten de X-Men uit het verleden en de toekomst samenwerken.



Ratatouille (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brad Bird | Cast: Patton Oswalt, Ian Holm, Lou Romano, e.a. | Kijk direct
De jonge rat Remy droomt ervan chefkok te worden in een toprestaurant in Parijs. Hij raakt verzeild in het riool en komt zo precies uit onder het restaurant van zijn culinaire held, de overleden topkok Gusteau. Daar sluit hij een verbond met het onhandige, maar ambitieuze keukenhulpje Linguini. De twee raken bevriend en koken samen al snel de sterren van de hemel.



The Banshees of Inisherin (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin McDonagh | Cast: Colin Farrell, Brendan Gleeson, Kerry Condon, e.a. | Kijk direct
Pádraic en Colm zijn buren en vrienden voor het leven. Ze wonen op een eiland aan de westkust van Ierland. Hun vriendschap hangt aan een zijden draadje wanneer Colm van de ene op de andere dag weigert met Pádraic te praten. Deze verandering heeft een weerslag op de hechte gemeenschap en zet een reeks gebeurtenissen in gang die hun verdere levens zullen bepalen.



NieuwsFilm

meest populair