Naast 'Kingsman 3' komt 'The King's Man 2' er ook en Adolf Hitler speelt hierin een rol

Naast 'Kingsman 3' komt 'The King's Man 2' er ook en Adolf Hitler speelt hierin een rol

Matthew Vaughn heeft het script al klaarliggen en denkt dat dit wel een succes kan worden.

Eerder deze week kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de derde Kingsman-film. Deze is nu eindelijk bevestigd, maar daar blijft het niet bij. Ook komt er een vervolg op The King's Man, waar Adolf Hitler ook in te zien zal zijn.

In de eerste twee Kingsman-films is Taron Egerton te zien als geheim-agent Eggsy. Hij zal die rol ook weer op zich nemen in het derde deel. The King's Man was echter een prequel, waarin Ralph Fiennes de hoofdrol speelt.

Ontvangst
Ondanks het feit dat deze film niet bijzonder sterk werd ontvangen, wordt er nu toch gewerkt aan een vervolg. Sterker nog, regisseur Matthew Vaughn heeft het script zelfs al klaarliggen en heeft eveneens een titel: The King's Man: The Traitor King.

Het vervolg zal zich focussen op de opkomst van Hitler, die eveneens al kort in het eerste deel was te zien. Tijdens een recent interview laat Vaughn zich erover uit en wat we kunnen verwachten.

Reactie
Zo zegt de regisseur: "Het vervolg gaat over hoe Hitler bekend wordt, hoe hij aan de macht komt en dat hij werd gesteund door de Engelse aristocraten. Wat we tot nu toe geschreven hebben is wel echt gaaf!"



"Ik vind het ook een interessant concept. De wereld maakte zich destijds zo druk om het communisme dat fascisme uit het niets kwam opzetten. Als ik naar de wereld van vandaag kijk, zie ik ook dat iedereen zich makkelijk laat afleiden en zorgen maakt, waardoor juist weer erge dingen kunnen gebeuren. Ik denk dat het nu een goed moment is om deze film te maken".

NieuwsFilm

meest populair