Disney haalt veelbelovende film 'The Bikeriders' van de bioscoopkalender

Disney haalt veelbelovende film 'The Bikeriders' van de bioscoopkalender

De blockbuster zou begin december te zien zijn, maar dat is niet langer het geval.

Vorige maand werden we nog getrakteerd op de eerste trailer van The Bikeriders. Filmfanaten waren meteen door het dolle heen en geef ze eens ongelijk. Er zitten de nodige sterren in en met een topregisseur aan het roer staat dit bij veel mensen bovenaan het 'te kijken' lijstje. Nu is er echter minder nieuws.

De actiefilm werd gemaakt door Jeff Nichols. Hij wist al eerder hoge ogen te gooien met films als Take Shelter, Mud en Midnight Special. Niet zo heel gek dus, dat hij voor dit project wederom een prachtige cast wist te scoren.

Vertraging
Zo zijn de hoofdrollen weggelegd voor Tom Hardy, Austin Butler, Jodie Comer en Michael Shannon. Ook de trailer werd sterk onthaald (al was niet iedereen een fan van de 'piepstem' van Hardy). Een film om naar uit te kijken dus, maar nu blijkt dat we langer zullen moeten wachten.

Disney heeft namelijk besloten de blockbuster van de bioscoopkalender te halen, dat terwijl de film over anderhalve maand uit zou komen. De oorspronkelijke datum was namelijk 1 december, maar 'het Huis van de Muis' heeft nu toch andere plannen.

Onduidelijk
Het is vooralsnog niet duidelijk wanneer de film dan wel te zien zal zijn, want een nieuwe releasedatum is er helaas nog niet.



Wel kende The Bikeriders tijdens het Telluride Film Festival al zijn wereldpremière. Hier werd de film sterk onthaald. Meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair