Vuurnatie brandt los in 'Avatar'-serie, 'Scott Pilgrim' zoals vanouds, en dikke teaser 'The Book of Carol'

Vuurnatie brandt los in 'Avatar'-serie, 'Scott Pilgrim' zoals vanouds, en dikke teaser 'The Book of Carol'

Op SerieTotaal kan je nog veel meer leuke weetjes en nieuwtjes vinden over streaming, series en meer.

Het vuur wakkert aan rond de Netflix-serie Avatar: The Last Airbender met nieuwe beelden, terwijl de terugkomst van Carol wordt onthuld in de nieuwe teaser van The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol. Dat, en meer, passeerde de revue de laatste dagen op SerieTotaal.

Hieronder vind je een overzicht met de meest opvallende nieuwtjes van de afgelopen dagen.

Netflix deelt 4 spectaculaire foto's uit Avatar: The Last Airbender
Netflix komt in 2024 met een enorm grote serie: Avatar: The Last Airbender. De serie is uiteraard gebaseerd op de animatieserie die van 2005-2008 verscheen. Nu heeft Netflix vier nieuwe foto's onthuld met daarop vier personages van de Vuurnatie.

"De Vuurnatie is gearriveerd. Ontmoet Vuurheer Ozai, Generaal Iroh, Prinses Azula en Commandant Zhao in Avatar: The Last Airbender, die in 2024 verschijnt," valt er op X te lezen in de xeet van Netflix, met vier foto's.

Scott Pilgrim Takes Off kan zomaar vetste Netflix-animatieserie van 2023 worden
De animatieserie Scott Pilgrim Takes Off komt steeds dichterbij op Netflix, en de hype wordt steeds groter voor de remake van de geliefde comic. Nu komt Netflix met een nieuwe trailer.

Het beroemdst is Scott Pilgrim natuurlijk geworden door de film van Edgar Wright, Scott Pilgrim vs. The World. Nu komt een groot deel van de cast weer bij elkaar om de stemmen in te spreken van de animatieserie.

Carol is terug! De eerste teaser The Walking Dead: Daryl Dixon seizoen 2 gedropt
Nog voor de première van The Walking Dead: Daryl Dixon werd al bekendgemaakt dat er een tweede seizoen zou komen. Na de nodige online speculaties is onlangs de teaser voor seizoen 2 gedropt.

In de teaser wordt eindelijk bevestigd wat menigeen al vermoedde: Carol komt terug. Dit zal in een hoofdrol zijn, wat de titel The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol duidelijk bevestigt.



NieuwsFilm

meest populair