Na 'Sharknado' is er nu 'Monsternado': dit is de trailer voor de eerste film!

Na 'Sharknado' is er nu 'Monsternado': dit is de trailer voor de eerste film!

De producenten van 'Winnie the Pooh: Blood and Honey' komen met nog meer gruwelijks.

De officiële trailer is vrijgegeven van een film over een dodelijke tornado, die zelfs Sharknado gaat overtreffen. In de tornado van Monsternado zullen "ALLE enge wezens" te vinden zijn, volgens de logline van de monsterfilm.

Dit geniale plan is afkomstig van de studio Uncork'd Entertainment, die ook verantwoordelijk is voor films als Antidote, The Dinner Party en een aankomende film over Nessie, het beruchte monster van Loch Ness.

Engste tornado ooit
In de film zal het er wild aan toegaan: megalodons, reuzeninktvissen, kraken, mensenetende spinnen en nog veel meer zullen de kijker om de oren vliegen. En dan met een snelheid van 300 mijl per uur, uitgestrooid over een kustplaatsje.

Keith Leopard, hoofd van de studio, noemde de film "weer een fantastische film van Tyler James, wiens The Loch Ness Monster ook uitkomt in november." Hij voegde eraan toe: "'Monsternado' is leuk, angstaanjagend en zit boordevol coole special effects."

Maker van Winnie the Pooh
De regisseur achter het project, Tyler James, zit dus meer in de hoek van monsterfilms, maar één van de producten, Jeffrey Scott, kan je kennen van een andere monsterlijke film: Winnie the Pooh: Blood and Honey.



Scott zei onlangs dat hij zijn werk voor Monsternado als producent ziet als een opstapje naar zijn einddoel. Hij vertelde daarover: "[Deze films] zijn belachelijke dingen. Maar het einddoel - als ik eindelijk ben waar ik wil zijn - is serieus filmmaken."

Plot
De synopsis van Monsternado luidt: "In de Bermudadriehoek heeft zich een tornado gevormd, geteisterd door prehistorische monsters, die op weg is naar land."



De synopsis gaat verder: "Megalodons, Pterodactyls, Giant Octopuses, Krokodillen, en nog veel meer vallen aan - en nu moet de stad vechten om te overleven tegen deze dodelijke wezens."

Release
Monsternado zal niet uitkomen in de bioscoop, maar wel te zien zijn via VOD en DVD vanaf 14 november.

NieuwsFilm

meest populair