Video

Righteous Kill: Teaser Trailer

door Matthijs op 10.03.2008 om 16:07 in Video
Een nieuwe teaser-trailer van de film 'Righteous Kill', met onder andere Robert de Niro en Al Pacino.Klik hier.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

mus

Avatar

Dit lijkt pijnlijk onorigineel te gaan worden. Hopen dat ik me vergis.

Yakavetta

Avatar

Driewerf ''bah''.

merijnsa

Avatar

Deze film wordt alleen bekeken door de twee fantastische acteurs. Als deze er niet zaten kijkt niemand er naar om...

tukkerstein

Avatar

Ziet er waanzinnig... slecht uit. Misschien eentje om eens te huren. Onorigineel, en enkel twee topacteurs moeten de film redden,

Rubbert

Avatar

Door de beide legendes ziet het er wel aardig uit. Maar zodra ik onze stoere Curtis Jackson zie.. God waarom is hij gaan acteren!!!!!!!!!!!

Steve Harwin

Avatar

Hij is niet gaan acteren, hij loopt voor de camera, leest een tekstje op en moet er stoer proberen uit te zien. Als hem dat al is gelukt: chappeau! Maar noem het geen acteren... :N

On topic: het ziet er inderdaad niet echt bijster origineel uit allemaal. Nou gun ik beide heren hun mindere films ook wel, de schoorsteen moet natuurlijk roken. Maar als je het toch decennia lang laat duren voordat dit duo bij elkaar wordt gezet (Heat even daargelaten), dan hoop je toch dat het wachten beloond wordt met een fantastische film. En die verwachting heb ik alvast niet meer, helaas.

Yakavetta

Avatar

En wat de FUCK hebben ze met Sympathy for The Devil gedaan?

roberto

Avatar

Ziet er een leuke film uit die ik zeker ga bekijken! Trailer zegt nog niet zo heel veel! En misschien dat het niet origineel is maar ze kunnen geen verhalen blijven bedenken! En niet origineel betekent ook niet minder leuk om te volgen volgens mij? Blij om 50 cent ook nog eens in een film te zien! Er zijn hier veel 50 cent haters precies maar ook al is rap niet direct mijn genre, ik vind 50 cent een boeiend persoon! Hij mag in meer films voorkomen

Axeqlusive

Avatar

Tsja wat valt er te zeggen met deze teaser. Ik begrijp het oordeel over 50 Cent wel, gezien zijn eerdere acteurwerk, maar op basis van deze flitsen valt toch niet te oordelen?

Verder... blinkt niet uit in originaliteit, maar zo zijn er meerdere films, die toch wel behoorlijk goed te pruimen zijn, dus laten we afwachten.

ps
Word Pacino niet ouder dan als in Heat, die is van 1995, en ik zie weinig verschil.

Belloq

Avatar

Waar blijft het nieuws over de officiele Indiana Jones-poster?
Voor de liefhebbers:

http://www.theraider.net/news/fullstory_indy4.php?id=576

Feoreunn

Avatar

Tjah, iedereen zit hier maar over "onorigineel" bezig, maar kan iemand uit deze trailer al zeggen waar het over gaat? Ik niet meteen, hoor. Beter twee vakmannen in een hen vertrouwd genre dan zo'n pijnlijk slechte horrorfilm met een "originele" insteek zoals er zoveel zijn tegenwoordig. Want waar ze die troep blijven halen. Een tweede Heat zal het zeker niet worden, maar breek dit vooral niet af vooraleer er 1) meer over bekend is of 2) je hem effectief gezien hebt.

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Met alle respect maar het zijn toch al twee bejaarden...en dat voor dit soort actiefilms...:E

Nee, ze kunnen beter een beetje goed thrillers gaan maken....

merijnsa

Avatar

roberto " En misschien dat het niet origineel is maar ze kunnen geen verhalen blijven bedenken! En niet origineel betekent ook niet minder leuk om te volgen volgens mij? Blij om 50 cent ook nog eens in een film te zien! Er zijn hier veel 50 cent haters precies maar ook al is rap niet direct mijn genre, ik vind 50 cent een boeiend persoon! Hij mag in meer films voorkomen"


Ze kunnen geen verhalen blijven bedenken? O+

En ik ben geen 50 cent hater maar het mag duidelijk zijn dat hij totaal onboeiend is als acteur. En als muziekant eigenlijk ook wel. Hmm... misschien schrijf ik me toch maar wel in als hater.

roberto

Avatar

merijnsa "Ze kunnen geen verhalen blijven bedenken? O+

En ik ben geen 50 cent hater maar het mag duidelijk zijn dat hij totaal onboeiend is als acteur. En als muziekant eigenlijk ook wel. Hmm... misschien schrijf ik me toch maar wel in als hater."


Je ziet het nu toch al duidelijk dat de inspiratie soms zoek is! Vele films die hermaakt worden enzo.. Het is nu eenmaal zo. Niet dat ik dat heel erg vind maarja

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Hij schijnt slecht ontvangen te zijn in Amerika.


In Conclusion: Righteous Kill is a small budget, cheaply done movie that is going to try to market itself as the next Heat or the next Godfather mainly based on its two huge stars. Unfortunately, it is not even close to either. It is a cheaply made, poorly written and directed film. There is still a lot of time to make changes to this movie and everything from the title to the ending may change before it hits the theaters. Unfortunately, I have very little faith in the director's ability to make enough changes before opening day to make this anything less than a huge disappointment.

NieuwsFilm

meest populair