Volgende tegenvaller voor Marvel Studios: de eerste film in 2024 is alweer uitgesteld

Volgende tegenvaller voor Marvel Studios: de eerste film in 2024 is alweer uitgesteld

Na het gedoe rond Daredevil: Born Again wordt nu Deadpool 3 vertraagd.

De afgelopen periode werden al heel wat datums van het Marvel Cinematic Universe verplaatst, zowel voor de bioscoopfilms als de series op Disney+. Eerder deze maand werd duidelijk dat series als Daredevil; Born Again en Wonder Man op losse schroeven staan.

Na al de nodige geruchten lijkt nu toch wel zeker dat Deadpool 3 niet begin mei 2024 verschijnt. De veelbesproken derde Deadpool-film met ook Wolverine staat voorlopig op pauze door de staking onder de acteurs in Hollywood.

Deadpool 3
De film van regisseur Shawn Levy (The Adam Project, Real Steel) stond eerder gepland voor 6 september 2024, toen 8 november 2024 en later 3 mei 2024. Nu lijkt die datum weer te veranderen, mogelijk richting juli 2024. Dit meldt Deadline.

Deadline meldt dat de opnames voor de film nog te lang duren, ook als de staking binnen enkele weken afgelopen zou zijn. Maar er is ook goed nieuws.

Captain America: Brave New World
De kans zou bestaan dat Julius Onahs Captain America: Brave New World en Deadpool 3 van datum wisselen. De opnames voor de vierde Captain America zijn al afgerond.


Het Marvel Cinematic Universe bestaat in 2024 uit minimaal de bovengenoemde films en Thunderbolts. Ook de series Echo, Ironheart en Agatha: Coven Of Chaos zouden in 2024 moeten verschijnen. Ook de animatieseries Spider-Man: Freshman Year en Marvel Zombies lijken in 2024 te gaan verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair