Mysterieuze trailer voor 'Saltburn' met Hollywoods grootste talent: Barry Keoghan

Mysterieuze trailer voor 'Saltburn' met Hollywoods grootste talent: Barry Keoghan

Oscarwinnares Emerald Fennell neemt ons mee naar Saltburn voor een onvergetelijke en excentriek tripje.

Er is een veelbelovende eerste trailer uitgebracht voor de nieuwe MGM/Amazon-film met in de hoofdrol het heetste Hollywood-talent van dit moment, Barry Keoghan, met naast hem Jacob Elordi (Euphoria). Deze thriller speelt op het landgoed Saltburn en belooft ons kijkers een bijzondere zomer om nooit te vergeten.

De film draait om Oliver Quick (Barry Keoghan) die moeite heeft om zijn plek te vinden aan de Universiteit van Oxford. Dan wordt hij meegesleurd in de wereld van de charmante en aristocratische Felix Catton (Jacob Elordi), die hem uitnodigt op het landgoed Saltburn van zijn excentrieke familie.

Dé Hollywoodster Barry Keoghan
Oscarwinnares Emerald Fennell (Promising Young Woman) is het brein achter dit mooie, boosaardige verhaal over privilege en verlangen. De Britse schrijfster en regisseuse speelde eerder ook zelf in Barbie en The Crown.

Maar de Ierse Barry Keoghan is dé een van de populairste sterren in Hollywood. De 31-jarige acteur schitterde de afgelopen jaren in films als The Batman en Dunkirk. Voor zijn optreden in The Banshees of Inisherin kreeg hij zelfs een Oscarnominatie.

Release
Saltburn is vanaf 17 november in de bioscopen te zien. Of dit ook voor Nederland geldt, is nog onduidelijk. Mogelijk verschijnt Saltburn direct op Prime Video voor huiskamer vermaak.



NieuwsFilm

meest populair