Deze verwijderde scène uit 'The Avengers' had nooit uit de Marvel-film geknipt mogen worden

Deze verwijderde scène uit 'The Avengers' had nooit uit de Marvel-film geknipt mogen worden

Deze clip van 3 minuten verklapt hoe Steve Rogers omgaat met de moderne wereld.

Deze week zagen we al verwijderde scènes uit de films Edge of Tomorrow en The Lord of the Rings: The Return of the King en nu hebben we een scène die uit The Avengers is geknipt. En deze scène had best in de film mogen blijven zitten.

The Avengers verscheen in 2012 en is nog altijd het eerste echte hoogtepunt uit het Marvel Cinematic Universe. De film bracht helden als Iron Man, Thor en Captain America samen en de film leverde zo'n $1,5 miljard wereldwijd op.

Montagetafel
Toch haalden heel wat scènes de bioscoopversie van regisseur Joss Whedon niet. Een van die scènes gaf meer inzicht in hoe Steve Rogers / Captain America van acteur Chris Evans omgaat met de hedendaagse wereld nadat hij in Captain America: The First Avenger uit het ijs is gehaald.

Ondanks dat de scène niet per se noodzakelijk is voor het verhaal in de film, zien we hoe Rogers de moderne wereld ontdekt. Er is zelfs een cameo van Stan Lee te zien. Ook verklaart de scène waarom we tijdens het grote eindgevecht in New York enkele keren een serveerster in beeld krijgen.

Verwijderd
Toch werd de scène uit The Avengers verwijderd, waarschijnlijk om het tempo erin te houden. Los van de actie werden namelijk alle Avengers geïntroduceerd in de film en dat neemt flink wat tijd in beslag.


Uiteraard is het jammer dat deze scène verwijderd werd. De beelden geven iets meer diepte aan hoe Rogers zijn nieuwe wereld ervaart en mensen die dol op het MCU zijn, weten eindelijk waarom die serveerster zo prominent in beeld komt.

The Lord of the Rings
Recent plaatsten we een verwijderde scène uit The Lord of the Rings: The Return of the King waarin we de dood van een belangrijk personage zien. Bekijk de clip hier: Deze verwijderde scène uit 'The Lord of the Rings' met een essentiële sterfscène had in de film moeten blijven.

NieuwsFilm

meest populair