'Winnie the Pooh: Blood and Honey'-vervolg wordt knettergek: "heel wat gruwelijker en bloederiger"

'Winnie the Pooh: Blood and Honey'-vervolg wordt knettergek: "heel wat gruwelijker en bloederiger"

De regisseur, Rhys Frake-Waterfield, laat weten dat ze dankzij een groter budget veel verder kunnen gaan.

Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over een Amerikaanse leraar, die de horrorfilm Winnie the Pooh: Blood and Honey per ongeluk aan zijn leerlingen had laten zien. Een soortgelijke fout moet niet in de toekomst gemaakt worden met het vervolg, dat nog héél wat gruwelijker zal zijn.

Ondanks het feit dat Blood and Honey door filmcritici (maar ook de nodige 'gewone bioscoopgangers') met de grond gelijk werd gemaakt, werd al snel duidelijk dat er een sequel zou komen. Het eerste deel mag namelijk wel een box-office succes genoemd worden.

Budget
Regisseur Rhys Frake-Waterfield liet al eerder weten dat er meer Winnie the Pooh-personages in het vervolg zullen zitten (zoals Tijgertje, waar niet zo heel lang geleden nog een afschuwelijke foto van verscheen). Nu komt hij wederom met nieuwe veelbelovende details.

Zo ligt het budget volgens Waterfield voor het vervolg meer dan 10 keer hoger dan het origineel. Het eerste deel kostte slechts 100.000 dollar om te maken, wat betekent dat het tweede deel meer dan 1 miljoen dollar zal kosten.

Groter
Als gevolg hiervan kunnen we dan ook meer spektakel verwachten en dus vooral meer bloed en moord. Zo zegt Waterfield: "Alles zal veel groter zijn. Ik denk dat er ongeveer 30 moorden worden gepleegd in het vervolg, wat natuurlijk gigantisch is!"



"Volgens mij is dat ongeveer 3 keer meer dan het origineel. Er zit dan ook veel meer bloed en geweld in. Aangezien we beschikken over een groter budget, konden we veel meer permitteren. Een scène, waarin Winnie een berenval gebruikt als wapen, is echt wild. Ik kan niet wachten om dit met de wereld te delen!"

NieuwsFilm

meest populair