Jubileum: 'The Lord of the Rings' tijdelijk terug in Nederlandse bioscopen

Jubileum: 'The Lord of the Rings' tijdelijk terug in Nederlandse bioscopen

De fans van de LOTR-trilogie mogen dit absoluut niet missen komende maand!

The Lord of The Rings: The Return of the King bestaat inmiddels al twintig jaar en dat moet gevierd worden. Daarom keert de populaire trilogie tijdelijk terug in de bioscoop. De films worden voor de eerste keer ooit ook nog eens vertoond in IMAX.

De iconische films uit The Lord of the Rings-franchise keren in november terug in de bioscopen van Pathé. De aanleiding is het 20-jarig bestaan van The Return of the King; het derde deel uit de reeks.

Marathon
Goed nieuws voor de echte filmliefhebbers (of LOTR-fans); de drie films worden ook nog eens in IMAX vertoond. De langere versies zullen te zien zijn in de normale zalen van de bioscoop.

Tussen 2 en 8 november wordt iedere avond een ander deel vertoond en op 5 november is er voor de diehards een hele marathon te zien!

The Fellowship of the Ring
In de eerste film zien we hoe een magische ring met speciale krachten beslist over de toekomst in het land van Midden Aarde. Wanneer de Ring in handen komt van de jonge hobbit Frodo, moet hij het opnemen tegen Sauron.



Er ontstaat een strijd die gaat om het behoud of de ondergang van de wereld. Wil jij getuige zijn van de films in de bioscoop? Haal je tickets dan snel via Pathé.

NieuwsFilm

meest populair