Opgelet: Amazon Prime komt met enorm veel superheldenfilms en andere blockbusters

Opgelet: Amazon Prime komt met enorm veel superheldenfilms en andere blockbusters

Alle 'Batman'-films van Tim Robbins, de 'Jurassic Park'-trilogie en andere pareltjes

Netflix is nog steeds dé streaminggigant, maar andere streamingdiensten worden ook alsmaar groter. Denk bijvoorbeeld aan Apple TV+, HBO, Disney+ en Amazon Prime. Laatstgenoemde slaat nu een grote slag en komt met héél wat superheldenfilms en andere blockbusters.

Vorige maand voegde Amazon Prime nog de nodige DC-superheldenfilms toe, zoals The Batman, Joker en Wonder Woman om er maar een paar op te noemen. Goed nieuws voor de fans, die nu opnieuw blij kunnen zijn met de volgende toevoeging.

Meer superheldenfilms
Volgende maand komen ook alle originele Batman-films van Tim Burton op Prime te staan. Het gaat hier dus over Batman uit 1989 en alle vervolgen hierop: Batman Returns, Batman Forever en Batman & Robin. Ook Halle Berry's Catwoman zal weer beschikbaar zijn, maar of daar iemand op zit te wachten...

Hier blijft het echter wel niet bij. In november komt nog meer moois op Prime te staan, zoals o.a. de Jurassic Park-trilogie en diverse Fast & Furious-films. Ook andere pareltjes, als Raging Bull en Braveheart, zullen eveneens te zien zijn.

Behoorlijke waslijst
De lijst van nieuwe films is behoorlijk lang, maar is wel netjes aangegeven op ComicBook op alfabetische volgorde. Interesse? Klik dan hier om te zien wat je binnenkort allemaal kan streamen!



NieuwsFilm

meest populair