4 kijktips voor onze 'eigen' streamingdienst Videoland

4 kijktips voor onze 'eigen' streamingdienst Videoland

Ontdek ook het geweldige aanbod van deze Nederlandse streamingdienst: van thrillers tot drama.

Het aanbod van Videoland is ontzettend groot. FilmTotaal heeft de catalogus van deze streamingdienst van eigen bodem vandaag eens voor je onderzocht en vier aanraders voor je op een rijtje gezet.

Instinct (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Halina Reijn | Cast: Carice van Houten, Marwan Kenzari, Ariane Schluter, e.a. | Kijk direct
Psychiater Nicole heeft een nieuwe baan gevonden bij een gevangenis. Daar krijgt ze onder meer Idris, een intelligente en psychopathische zedendelinquent, onder behandeling. Hij staat op het punt om voor het eerst op onbegeleid verlof te gaan, maar Nicole vertrouwt hem voor geen meter. Er ontvouwt zich een machtsspel tussen de twee met gevaarlijke consequenties.
 

 
I, Tonya (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Craig Gillespie | Cast: Margot Robbie, Sebastian Stan, Allison Janney, e.a. | Kijk direct
Kunstschaatsster Tonya Harding staat al heel haar leven op het ijs. Ze wordt uiteindelijk de eerste vrouw die een drievoudige axel weet te springen. Een ongekende prestatie, die later wordt overschaduwd door een groot schandaal wanneer Harding wordt verdacht van het laten uitschakelen van haar concurrente.
 


If Beale Street Could Talk (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Barry Jenkins | Cast: KiKi Layne, Stephan James, Regina King, e.a. | Kijk direct
Harlem, begin jaren zeventig. Tish en Fonny geven na jarenlange vriendschap toe aan hun diepere gevoelens voor elkaar en krijgen een relatie. Even later raakt Tish zwanger. Maar het geluk houdt op wanneer Fonny door het toedoen van een racistische agent onterecht in de gevangenis belandt. Tish vecht om hem vrij te krijgen.



April, May en June (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Will Koopman | Cast: Linda de Mol, Elise Schaap, Tjitske Reidinga, e.a. | Kijk direct
Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar autistische zoon Jan. De halfzussen achten zich alle drie echter ongeschikt voor deze taak. Daarnaast zijn ze nogal vervreemd van elkaar. April, May en June moeten elkaar dan ook opnieuw zien te vinden om deze moeilijk tijd door te komen.



NieuwsFilm

meest populair