Jason Statham en Sylvester Stallone werken opnieuw samen aan een keiharde actiefilm

Jason Statham en Sylvester Stallone werken opnieuw samen aan een keiharde actiefilm

David Ayer (Suicide Squad, Fury) zal de regie van de film voor zijn rekening nemen.

Jason Statham zal de hoofdrol spelen in de nieuwe film Levon's Trade van David Ayer (End of Watch, Suicide Squad). Niemand minder dan Sylvester Stallone zal het script schrijven.

Statham is binnenkort te zien in actiefilm The Beekeeper van Ayer, dus die samenwerking is blijkbaar erg goed bevallen. Levon's Trade is een productie van Black Bear en Blockfilm.

Op het lijf geschreven
Het verhaal gat over Levon Cade (Statham), een man die zijn 'beroep' achter zich heeft gelaten om in de bouw te gaan werken en een normaal leven wil leiden met zijn dochter.

Wanneer de tienerdochter van zijn baas verdwijnt, wordt Levon ingehuurd om zijn vaardigheden die hem legendarisch maakten in de wereld van 'black ops' opnieuw in te zetten.

Ouderwetse wraakfilm
Zijn zoektocht naar het vermiste meisje leidt hem naar het hart van een sinistere criminele samenzwering die zijn weerga niet kent.



Het betreft de eerste keer dat Stallone een script schrijft sinds Creed II uit 2018 en Rambo: Last Blood uit 2019. Ditmaal baseert hij zich op het gelijknamige boek van Chuck Dixon.

Potentie voor een franchise
Het boek Levon's Trade is het eerste deel in een elfdelige boekenreeks. Stallone ontwikkelde het project eerder als een tv-serie via zijn Balboa Productions.

Ayer en Chris Long zullen de film produceren. De opnames moeten in maart in de Britse hoofdstad Londen beginnen.



NieuwsFilm

meest populair