Magische monsterfilm zet zijn klauwen in de Netflix Top 10

Magische monsterfilm zet zijn klauwen in de Netflix Top 10

Deze familiefilm uit 2022 met heel wat vreemde tienermonsters krijgt flink wat bekijks op Netfix.

Er staat een opvallende film in de Netflix Top 10. Dit keer geen provocerende Netflix Original of een onheilspellende horrorfilm, maar een kinder-/familiefilm met allerlei gekke tienermonsters. Overigens allemaal heel onschuldig en grappig bedoeld voor de jongere kijkers.

De film heet Monster High: The Movie uit 2022 van regisseur Todd Holland. Netflix omschrijft de film met woorden als "magisch, kindermuziek" en "girl power". Je ziet rollen van onder meer Miia Harris, Steve Valentine en Ceci Balagot.

Voor de liefhebber
Monster High: The Movie, gebaseerd op de gelijknamige poppenreeks van Mattel, werd wisselend ontvangen, maar staat op de Tomatometer van Rotten Tomatoes op een hoge 83 procent na zes recensies. Het publieksscore op RT komt niet verder dan 50 procent.

"In plaats van een met zorg gemaakte tienerfilm voelt Monster High vooral aan als een poging om ouders te bewegen om lekker veel poppen te kopen voor hun kinderen," schrijft Michel Overbeeke in zijn FilmTotaal-recensie met twee sterren.

Nu op Netflix
Wil je Monster High: The Movie zelf graag zien, of is het iets voor je kinderen, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een tienerweerwolf die stiekem half mens is, gaat op zoek naar het drankje dat haar helemaal in een monster kan veranderen om hopelijk haar nieuwe school te redden.

NieuwsFilm

meest populair