Yolanthe Cabau deelt eerste beelden uit haar nieuwe film 'Secrets of a Celebrity Nanny'

Yolanthe Cabau deelt eerste beelden uit haar nieuwe film 'Secrets of a Celebrity Nanny'

De BN'er acteert telkens meer in buitenlandse producties en nu is het weer raak.

Yolanthe Cabau is voornamelijk in Nederland bekend. Ze is onder meer beroemd vanwege haar rollen in Nederlandstalige films, maar ze gaat nu ook steeds vaker over de grens om in films te spelen. Dat is ook het geval met Secrets of a Celebrity Nanny.

Eerder dit jaar kwam haar Engelstalige film, An Egyptian Affair, al uit. Dit smaakte blijkbaar naar meer, want nu is Secrets of a Celebrity Nanny aan de beurt. Cabau deelde de eerste beelden van de film op haar Instagram-pagina.

Verhaal
In de thriller kruipt de BN'er in de huid van Justice Grace, een internationale superster. Vanwege haar drukke agenda kan ze niet altijd voor haar dochtertje zorgen, dus is ze op zoek gegaan naar een babysitter.

Gabby (Monroe Cline, die voorheen genoegen moest nemen met cameo's in The Prom en Don't Worry Darling) ziet dit als een gouden kans, maar uiteindelijk blijkt het toch allemaal niet zo leuk te zijn als ze dacht en komt ze in een donkere wereld terecht...

Trots
Cabau is trots op haar nieuwste film en zet deze dan op sociale media ook even in de spotlights. Bekijk hieronder de eerste beelden.



NieuwsFilm

meest populair