De Garfield van Chris Pratt is eindelijk onthuld: zoveelste stemrol voor de 'Jurassic World'-acteur

De Garfield van Chris Pratt is eindelijk onthuld: zoveelste stemrol voor de 'Jurassic World'-acteur

De acteur Chris Pratt spreekt heel wat animatiefiguurtjes in, nu ook Garfield.

Een aantal jaar geleden verschenen er twee live action-animatiefilms waarin het bekende stripfiguurtje Garfield de hoofdrol speelt. Over een tijdje is het tijd voor een complete animatiefilm en hierin horen we Chris Pratt als de bolle oranje kat.

Garfield is bedacht door Jim Davis en hij was 21 jaar lang te zien in de Telegraaf. De wakkerste krant van Nederland stopte in 2021 met de reeks. Garfield ligt daar waarschijnlijk niet zo wakker van. Hij blijft namelijk bijzonder populair.

The Garfield Movie
Na Garfield: The Movie uit 2004 en het vervolg Garfield: A Tail of Two Kitties uit 2006, met de stem van Bill Murray, is het in 2024 tijd voor The Garfield Movie, geregisseerd door Mark Dindal (Chicken Little). Ook Samuel L. Jackson, Nicholas Hoult en Cecily Strong hebben stemmen in de animatiefilm.

Voor Pratt is het de zoveelste stemrol in een grote productie. We hoorden hem als Emmet Brickowski in de twee The Lego Movie's, als Barley Lightfoot in Pixars Onward en recent als Mario in de kaskraker The Super Mario Bros. Movie.

Nieuwe Garfield
Ondanks dat Garfield er - uiteraard - heel herkenbaar uitziet, zie je hieronder het nieuwe ontwerp voor The Garfield Movie. De animatiefilm van 20th Century Studios staat gepland voor eind mei 2024.


Bovenstaande afbeelding werd vrijgegeven tijdens de nationale dag van de kat in de Verenigde Staten.

NieuwsFilm

meest populair