'Bridgerton' in de penarie, David Tennant terug als Dr Who, en heftige trailer 'Fargo' seizoen 5

'Bridgerton' in de penarie, David Tennant terug als Dr Who, en heftige trailer 'Fargo' seizoen 5

Met SerieTotaal ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste weetjes over series, tv en streaming.

Bij Bridgerton is er voor het derde seizoen alweer een actrice afgehaakt, terwijl een splinternieuw seizoen van Fargo wordt ingeluid met een intense trailer. Dat, en meer, kwam langs de laatste tijd op SerieTotaal.

Hieronder kan je een overzicht vinden van de meest opvallende nieuwtjes van de afgelopen dagen.

Teleurstellende update voor Bridgerton seizoen 3: geliefde actrice verlaat de cast
Het was al bevestigd dat actrice Ruby Stokes in de serie niet terug zal keren als Francesca Bridgerton, vanwege een planningsconflict. Haar rol zal vanaf seizoen 3 gespeeld worden door Hannah Dodd. Nu blijkt echter dat er nog een actrice is die niet terugkeert in het nieuwe seizoen.

Hoewel het nog niet officieel bevestigd is, heeft actrice Ruby Barker aangekondigd niet terug te komen voor het derde seizoen van Bridgerton. Barker speelde de rol van Marina Thomspon, maar liet aan Digital Spy weten dat dat verleden tijd is.

Disney+ onthult trailer voor Doctor Who met David Tennant!
De jaarlijkse Doctor Who-specials komen er weer aan. Deze specials zijn geschreven door niemand minder dan oudgediende Russell T. Davies, maar ook op het scherm zien we oude bekenden terug.

David Tennant speelt de Veertiende Doctor en Catherine Tate doet haar rol van Donna Noble nog eens over. Tennant speelde destijds de Tiende Doctor met Donna als zijn metgezel. Onlangs kwam er een spannende trailer uit.

Splinternieuw seizoen van Fargo met opvallende cast krijgt heftige trailer
Seizoen 5 van Fargo heeft ook nu weer een opvallende cast en deze wordt aangevuld met de nodige actie. Ook de absurde humor ontbreekt niet.

Seizoen 5 is vanaf 21 november in de VS te zien. De verwachting is dat dit seizoen in Nederland te zijner tijd op Prime Video te zien zal zijn.



NieuwsFilm

meest populair