De opmerkelijke reden waarom Lindsay Lohan weigerde Charlie Sheen te zoenen

De opmerkelijke reden waarom Lindsay Lohan weigerde Charlie Sheen te zoenen

De reputatie van de acteur zorgde ervoor dat de actrice hem absoluut niet wilde kussen.

Het komt wel vaker voor dat acteurs weigeren een ander filmtalent te zoenen. Zo wilde Denzel Washington Julia Roberts niet kussen in een film en ook Thandiwe Newton had geen interesse in een smakkerd met Gerard Butler. Ook Lindsay Lohan weigerde een kusscène op te nemen.

Lohan brak al op jonge leeftijd door, voornamelijk dankzij The Parent Trap. Vanaf dat moment was ze veel te zien in de nodige komedies, zoals Freaky Friday en Mean Girls. In 2013 dook ze weer op in Scary Movie V, maar heel erg leuk vond ze dit niet.

Kussen
In deze grappige griezelfilm is de actrice als zichzelf te zien en deelt ze enkele scènes met Charlie Sheen, die eveneens gewoon zichzelf speelt. Voor de film moesten ze oorspronkelijk meerdere keren zoenen, maar dit zag Lohan niet zitten.

De reden hiervoor? Blijkbaar was de actrice niet echt een fan van Sheens wilde verleden, die bekend stond als een heus feestbeest. Regisseurs Malcolm D. Lee en David Zucker wilden dat de twee acteurs maar liefst drie keer zouden zoenen in de film, maar Lohan weigerde.

Oplossing
Aangezien Lohan voet bij stuk hield, moest het regisseur-duo op zoek naar een andere oplossing. Uiteindelijk besloten zij voor een 'body double' te gaan voor de ietwat 'pikante momenten' in de film. De meeste spannende scènes werden echter volledig uit de film gehaald.



Ondanks het feit dat Scary Movie V het tamelijk goed deed aan de box-office, werd de film allesbehalve goed onthaald. Misschien weet de bovenstaande trailer je toch te overtuigen. Mocht je hem wel willen zien, dan is dat mogelijk op Pathé Thuis.

Verhaal
In Scary Movie 5, waarin behoorlijk wat andere bekendheden voorbij komen, draait het om de Franse dansregisseur Pierre en zijn dansgezelschap. Hij heeft besloten dansdiva Heather Daltry uit zijn nieuwe productie te schrappen.

Als gevolg daarvan woedt er strijd tussen de leden van zijn gezelschap om wie de hoofdrol op zich mag nemen. De belangrijkste twee danseressen die de rol willen zijn Jody en haar vriendin Kendra. Dat heeft natuurlijk de gebruikelijke bizarre taferelen als gevolg.

Denzel en Julia
Zo zijn er wel meer voorbeelden van acteurs die weigeren om te zoenen met andere acteurs. Denzel Washington wilde Julia Roberts niet kussen in The Pelican Brief.

NieuwsFilm

meest populair