Deze 3 woorden weerhouden Emily Blunt er sowieso van om een film rol te accepteren

Deze 3 woorden weerhouden Emily Blunt er sowieso van om een film rol te accepteren

De bekende actrice Emily Blunt speelt in succesvolle films zoals 'Oppenheimer', 'A Quiet Place' en 'The Devil Wears Prada'.

Emily Blunt speelt in de beste films als Oppenheimer, A Quiet Place en The Devil Wears Prada. Ze vertelde dat het een kwestie is van zoeken naar passende personages.

In een interview met The Telegraph vertelde ze op voorhand bepaalde films af te wijzen. Zo zei ze: "Ik vind het verschrikkelijk als een scenario 'sterke vrouwelijke rol' zegt. Dan rol ik vanzelf met mijn ogen en knap ik af. Ik vind dat zo saai."

Liever totaal niets
Emily accepteert zo'n aanbod echt niet. Ze vindt het niet fijn dat er zo weinig emotie in zo'n personage zit. Ze zei: "Die rollen zijn ongelooflijk stoïcijns. Je acteert de hele tijd dat je stoer bent en je zegt steeds stoere dingen."

Voorlopig heeft zij zich wel vrij gepland van filmopnamen. Ze wil meer tijd doorbrengen met haar gezin. Samen met acteur John Krasinski heeft zij twee dochters. Emily wil nog even genieten van haar meiden, voordat ze gaan puberen.

Nieuwe bioscoophit
Hier in het artikel van The Telegraph staat meer over wat Emily bezighoudt. In de onderstaande YouTube-video van Lorraine vertelt zij over haar recente bioscoophit.



NieuwsFilm

meest populair