We gaan meer zien van die rete-spannende film 'Fall' op 610m hoogte

We gaan meer zien van die rete-spannende film 'Fall' op 610m hoogte

Regisseur Scott Mann wil de 2 vervolgen naar nieuwe hoogten tillen.

Onze hoogtevrees wordt weer op de proef gesteld nu de 2022-hit Fall niet één, maar twee vervolgen krijgt.

Regisseur en co-schrijver van Fall, Scott Mann, maakte dinsdag bekend dat werk is begonnen aan twee vervolgen op de hit-thriller. Mann zal beide films produceren en zal dienen als regisseur en schrijver voor het derde deel.

Dikke hit
Fall werd gemaakt voor $3 miljoen en bracht wereldwijd ruim $22 miljoen op. Dikke winst dus voor studio Capstone Studios. Maar Fall werd pas echt een hit toen de film eerder dit jaar in meerdere landen op Netflix verscheen en daar wekenlang in de top 10 stond.

In Fall spelen Grace Caroline Currey (Shazam! Fury of the Gods) en Virginia Gardner (Gaslit) twee beste vriendinnen die besluiten om een toren van 600 meter hoogte te beklimmen. Wanneer ze de top bereiken breekt de ladder die ze hebben beklommen af en moeten ze op zoek naar een manier om terug naar beneden te komen.

Hoger niveau
Tegen The Hollywood Reporter vertelt Mann over het vervolg: "Ik heb enorm veel zin om het Fall-avontuur voort te zetten en het naar een hoger niveau te tillen. We hebben een bijzondere bioscoopervaring gepland en ik ben trots op mijn mede-producenten dat zij vertrouwen hebben in mijn visie."



"Ik heb veel zin om met nieuwe collega's samen te werken en de oude ploeg weer samen te brengen. Ik kan niet wachten om weer te gaan filmen op honderden meters hoogte."

Fall 2
Fall 2 zal de personages van de eerste film terugbrengen en ook nieuwe personages introduceren. Wat het verhaal is van het vervolg is nog niet bekend. De opnames van deel 2 beginnen naar verwachting in juni volgend jaar.

NieuwsFilm

meest populair