Het vervolg op 'MEGAN' heet 'MEGAN 2.0' en maakt een hel van actueel onderwerp

Het vervolg op 'MEGAN' heet 'MEGAN 2.0' en maakt een hel van actueel onderwerp

Als je dacht dat het eerste deel al gruwelijk eng was, wacht dan maar op het vervolg!

Als je geen genoeg krijgt van horrorverhalen, is er goed nieuws. Er is een tweede deel van de gruwelijke film M3GAN in aantocht! Het vervolg betreft een onderwerp waar we allemaal wakker van liggen tegenwoordig...

Eerder kon de regisseur nog niet veel zeggen over het vervolg op M3GAN, dat na de release al werd gedeeld. Daar komt nu een klein beetje verandering in.

AI
Producent James Wan verklapt namelijk dat het vervolg, M3GAN 2.0, nog dieper ingaat op de zorgen om AI. "Het is nog vroeg, maar M3GAN komt groots terug", deelt hij in een interview met Empire.

"De eerste film kwam nét op de juiste tijd uit", vertelt Wan, doelend op het feit dat we ons vanaf die tijd zorgen gingen maken over de invloed van AI. "We gaan daar zeker meer mee doen bij de volgende film."

Robot
"We gaan het universum van AI nog verder onderzoeken", aldus de producent. Dat gebeurde in het eerste deel ook al, want we volgen in de horrorfilm een levensechte robot die erop is gebouwd om kinderen gezelschap te houden.



Hoewel nog niets helemaal zeker is, staat een releasedatum voor M3GAN 2.0 ook al (voorlopig) vast. Het vervolg zal hoogstwaarschijnlijk op 17 januari 2025 in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair