Eerste trailer 'Kingdom of the Planet of the Apes' vol actie en nieuwe gezichten

Eerste trailer 'Kingdom of the Planet of the Apes' vol actie en nieuwe gezichten

De gerenommeerde franchise zet zich voort met dit nieuwe hoofdstuk.

20th Century Studios heeft zojuist de eerste volledige trailer van de geanticipeerde film Kingdom of the Planet of the Apes uitgebracht. De trailer laat zien hoe de wereld eruitziet na de dood van Caesar in War for the Planet of the Apes, en dat is anders dan je denkt.

De regisseur van de The Maze Runner-trilogie neemt de regie over van Matt Reeves om dit vierde deel in de reboot-reeks van Planet of the Apes tot leven te brengen.

Synopsis
De officiële synopsis van de film luidt als volgt: Regisseur Wes Ball blaast nieuw leven in de mondiale, epische franchise die zich meerdere generaties in de toekomst afspeelt na het bewind van Caesar, waarin apen de dominante soort zijn die harmonieus leeft en mensen zijn gereduceerd tot een leven in de schaduw.

Terwijl een nieuwe tirannieke aapleider zijn imperium opbouwt, onderneemt een jonge aap een aangrijpende reis die ervoor zorgt dat hij alles wat hij over het verleden weet in twijfel trekt en keuzes maakt die de toekomst voor zowel apen als mensen zullen bepalen.

Wanneer te zien?
De cast van de film bestaat uit Owen Teague (IT), Freya Allan (The Witcher), Kevin Durand (Locke & Key), Peter Macon (Shameless) en William H. Macy (Fargo). Het script is deze keer tot stand gekomen door Josh Friedman (War of the Worlds) and Rick Jaffa & Amanda Silver (Avatar: The Way of Water) en Patrick Aison (Prey).


Kingdom of the Planet of the Apes is vanaf 24 mei 2024 te zien in de bioscoop. Alle voorgaande Planet of the Apes-films zie je nu op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair