Eerste spectaculaire trailer 'The Fall Guy' van 'Bullet Train'-regisseur met Ryan Gosling als bizarre stuntman

Eerste spectaculaire trailer 'The Fall Guy' van 'Bullet Train'-regisseur met Ryan Gosling als bizarre stuntman

Regisseur David Leith is terug met zijn nieuwe film 'The Fall Guy'.

Universal Pictures heeft zojuist de eerste trailer van The Fall Guy online gezet. Dit is de nieuwste film van David Leitch, de regisseur van actietoppers als Bullet Train en Atomic Blonde. Ryan Gosling speelt een unieke hoofdrol in deze veelbelovende actiefilm.

Ryan Gosling brengt zijn komische kant weer naar boven voor een rol waarin we hem nog nooit hebben gezien.

Synopsis
De officiële synopsis luidt als volgt: Hij is een stuntman en net als iedereen in de stuntgemeenschap wordt hij opgeblazen, neergeschoten, neergestort, door ramen gegooid en van de hoogste hoogten naar beneden gevallen, allemaal voor ons vermaak.

En nu, net na een ongeluk dat bijna zijn carrière beëindigt, moet deze held uit de arbeidersklasse een vermiste filmster opsporen, een samenzwering oplossen en proberen de liefde van zijn leven terug te winnen terwijl hij nog steeds zijn dagelijkse werk doet. Wat zou er goed kunnen gaan?

Details
The Fall Guy wordt de meest persoonlijke film van regisseur David Leitch tot op heden. Hij begon zelf namelijk ook als stuntman voor films als Fight Club, The Matrix-films en nog veel meer. Het is ook gebaseerd op de gelijknamige serie uit de jaren 80.


Leitch heeft weer een absolute topcast bij elkaar gekregen voor The Fall Guy. De cast bestaat naast Gosling namelijk uit Emily Blunt (Sicario), Aaron Taylor-Johnson (Nocturnal Animals), Winston Duke (Black Panther), Stephanie Hsu (Everything Everywhere All at Once) en Hannah Waddingham (Ted Lasso). De film is vanaf 1 maart te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair