Keert Jennifer Lawrence terug als Katniss in de nieuwe 'Hunger Games'-films?

Keert Jennifer Lawrence terug als Katniss in de nieuwe 'Hunger Games'-films?

De producent en regisseur laten weten of ze een nieuwe film over Katniss willen maken.

Jennifer Lawrence werd wereldberoemd door haar rol als Katniss Everdeen in The Hunger Games-films. Nu een nieuwe film in de franchise, Ballad of Songbirds and Snakes er aan komt, laten de producent en regisseur van de films weten of ze denken dat Lawrence nog een keer opduikt in een toekomstige film.

The Ballad of Songbirds and Snakes speelt zich tientallen jaren voor The Hunger Games-films af, dit betekent dat er weinig kans bestaat dat we Katniss in de nieuwe film zullen zien. Producent Nina Jacobsen en regisseur Francis Lawrence denken ook niet dat we het personage ooit nog terug zullen zien, aangezien haar verhaallijn is afgerond.

Nina Jacobsen
"Als Suzanne iets te vertellen heeft dan schrijft ze er wel een boek over", vertelt Jacobsen in een interview met Yahoo! Entertainment, doelend op Suzanne Collins, de schrijver van The Hunger Games-boeken. "Hoeveel ik ook van Katniss houd, ik denk dat haar verhaal is afgerond."

"Ik denk dat Suzanne haar verhaal ook compleet vindt," vervolgt de producent. "Als Suzanne meer over Katniss wil vertellen dan zal ze erover schrijven, en als we er een film over kunnen maken dan zou ik dat super vinden. Maar eerlijk gezegd is elke kans om verhalen te vertellen in deze wereld, en samen te werken met Francis Lawrence en Suzanne, een geweldige gelegenheid. Het maakt me dan ook niet zoveel uit over welk personage het verhaal gaat."

Francis Lawrence
Regisseur Francis Lawrence deelt zijn mening maar geeft ook aan dat hij dolgraag met Jennifer Lawrence zou willen werken voor een nieuwe film.



"Suzanne schrijft haar boeken omdat ze een thematisch idee wil verkennen. En als ze een nieuw idee heeft voor een verhaal met Katniss dan wil ik er dolgraag aan meewerken, en ik denk dat Jennifer ook terug zou willen keren. Maar het ligt allemaal aan het thema, het idee en vooral aan Suzanne."

The Hunger Games: A Ballad of Songbirds and Snakes is vanaf 16 november te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair