Deze twee acteurs moesten deze dood in 'Avengers: Infinity War' improviseren: ''een regelrechte ramp"

Deze twee acteurs moesten deze dood in 'Avengers: Infinity War' improviseren: ''een regelrechte ramp"

De verzonnen tekst was zo slecht dat deze uiteindelijk volledig geknipt werd.

In het tweeluik Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame sneuvelen heel wat mensen. Er zitten dan ook de nodige emotionele scènes in de blockbusters, maar een van de belangrijkste momenten werd behoorlijk aangepast.

In het tweeluik zit Thanos nog steeds achter 5 Infinity Stones aan. Eentje hiervan zit in het voorhoofd van de superheld Vision. Hij vraagt aan Wanda Maximoff om de steen te vernietigen voordat deze in de handen valt van de schurk, maar de schurk is ze te slim af. Thanos steelt de steen en brengt Vision om het leven.

Scène
Deze twee superhelden worden gespeeld door Elizabeth Olsen en Paul Bettany, die van het regisseursduo Anthony en Joe Russo kregen te horen dat ze tijdens deze scène hun tekst moesten improviseren.

Dit was voor de twee behoorlijk lastig, al helemaal aangezien ze tijdens dit moment de nodige bewegingen maken om de steen te kunnen verwijderen. Toch deden ze dit, maar blijkbaar was dit ook niet echt goed, aangezien hun tekst voor deze scène volledig uit de film werd geknipt.

Reactie
Olsen liet zich er al eerder over uit: "Ik schaamde me er eigenlijk wel voor. Iedereen op de set hoopte dat wij er iets van gingen maken. We improviseerden gewoon wat, maar het is lastig om zomaar iets te bedenken".



"De scène mag er uiteindelijk wel zijn. Wat wij deden was echt belachelijk. Het was rampzalig slecht, maar we moesten er ook iets emotioneels van maken. Het was nogal dom, maar gelukkig maakte het filmbewerkingsteam er toch nog iets heel moois van, zonder tekst!"

NieuwsFilm

meest populair