3 verstopte film-parels op Disney+

3 verstopte film-parels op Disney+

Alles van het Huis van de Muis: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

The Favourite (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Yorgos Lanthimos | Cast: Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Weisz, e.a. | Kijk direct
In het vroege achttiende eeuwse Engeland wordt de relatie tussen de wispelturige koningin Anne en haar vertrouwelinge Lady Sarah bedreigd door de komst van het nieuwe dienstmeisje Abigail, die zich al snel op weet te werken binnen het koningshuis. Al snel strijden de twee hofdames met alle mogelijke middelen om de gunsten van de koningin.



The Lion King (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Favreau | Cast: JD McCrary, Chiwetel Ejifor, Beyoncé, e.a. | Kijk direct
Leeuw Simba, ooit de nieuwe koning van de savanne, werd verjaagd door zijn gemene oom Scar en groeide op in de jungle onder de hoede van stokstaartje Timon en wrattenzwijn Pumbaa. Wanneer hij wordt herenigd met zijn jeugdvriendin Nala, die een verontrustende boodschap voor hem heeft, besluit Simba terug te keren om een einde te maken aan de tirannie van Scar.



Fire Island (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrew Ahn | Cast: Joel Kim Booster, Bowen Yang, Conrad Ricamora, e.a. | Kijk direct
Twee beste vrienden trekken voor een week naar Fire Island, een plek voor de kust van Long Island. Deze plek is een toevluchtsoord voor queers. Met behulp van enkele bonte vrienden en goedkope roséwijn belanden ze op hun bestemming. Op het eiland hopen ze een onvergetelijk zomeravontuur te beleven, maar natuurlijk vindt er ook het nodige drama plaats.



NieuwsFilm

meest populair