3 films op HBO Max om vanavond direct na werk of school te streamen

3 films op HBO Max om vanavond direct na werk of school te streamen

Ontdek het aanbod van deze geweldige streamingdienst: van thriller tot drama.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Joker (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Todd Phillips | Cast: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, e.a. | Kijk direct
Komediant Arthur Fleck uit Gotham lijdt aan een bijzonder lachsyndroom. Na keer op keer door de maatschappij verstoten te zijn, begint hij de controle over zichzelf te verliezen. Gevoed door wanhoop slaat hij aan het moorden om wraak te nemen op zijn kwelgeesten. Al snel vervalt de stad in complete chaos.



The Bodyguard (1992)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mick Jackson | Cast: Kevin Costner, Whitney Houston, Gary Kemp, e.a. | Kijk direct
Frank Farmer, een getraumatiseerde ex-agent van de geheime dienst, wordt ingehuurd als bodyguard voor popdiva Rachel Marron, die ernstig wordt bedreigd. Aanvankelijk vindt Farmer haar maar verwend en Marron vindt haar lijfwacht op haar beurt weer paranoïde. Toch bloeit de liefde al snel tussen hen op. Het gevaar blijkt echter nooit geweken.



The Iron Lady (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Phyllida Lloyd | Cast: Meryl Streep, Jim Broadbent, Anthony Head, e.a. | Kijk direct
Margaret Thatcher schopte het als kruideniersdochter van eenvoudige komaf tot de eerste vrouwelijke premier van Engeland. Daarvoor heeft ze een zware strijd moeten voeren in een door mannen gedomineerde wereld. Tegenwoordig is er weinig meer van die ijzersterke vrouw over. Thatcher kampt met beginnende dementie en het gemis van haar overleden echtgenoot Denis.



NieuwsFilm

meest populair